Očarujúce vlasy s Lotus Shield od AVONu

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na trh vynovené a vylepšené výrobky obľúbenej vlasovej kozmetiky značky Advance Techniques. K prípravkom na starostlivosť o vlasy pribudla nová línia produktov Beautifully Behaved určená na úpravu neposlušných vlasov.

Kúra na vlasy z novej línie Beautifully Behaved, ktorá je určená na krotenie ťažko upraviteľných vlasov, prináša riešenie pre neposlušné vlasy so sklonom ku krepovitosti. Kúra je určená všetkým typom vlasov – nanáša sa na vlhké alebo suché vlasy a okamžite ich premieňa na mäkký, hladký a lesklý závoj. Kúra vlasom dodáva pevnosť a zdravší vzhľad, nezaťažuje ich a udržiava ich dokonalý tvar bez ohľadu na počasie po dobu 3 dní*. Vlasy sú vďaka tomu zvládnuteľné, hebké a ľahko upraviteľné.

Tajomstvo kúry je v jej zložení – technológii Lotus Shield, ktorá je inšpirovaná prirodzenou schopnosťou lotosových listov odpudzovať vodu. Lotosové výťažky vlasom umožňujú udržať žiadaný tvar vo vlhkom prostredí vďaka tomu, že na vlasoch zanechávajú neviditeľný ochranný film.

Kúra proti krepovitosti vlasov dopĺňa líniu Beatifully Behaved – šampón, ktorý vlasy jemne čistí a pomáha ich chrániť pred nepriaznivými účinkami vlhkého prostredia a kondicionér, ktorí skrotí kučery, vlasy vyživí od korienkov po končeky a zanecháva ich hebké a hladké.