L‘Oréal Color Trophy 2010 ide do finále!

Prvý krát na Slovensku. Hlasujte pre svojho favorita!

Okolo 800 kaderníkov a hostí zo sveta módy a showbiznisu sa zíde v bratislavskej Inchebe v podvečer 22. októbra 2010, aby sa tak stali svedkami vyhlásenia víťazov 12. ročníka medzinárodnej prestížnej kaderníckej súťaže L´Oréal Color Trophy.

Vyhlásenie sa vôbec po prvý krát v histórii koná na slovenskej pôde a to za prítomnosti veľkých mien kaderníckeho sveta, čo je prísľubom jedinečnej kaderníckej show! Finálové tímy bude večerom sprevádzať až na stupne víťazov moderátor Martin Pyco Rausch.

Vyhlasovať sa budú víťazi v kategóriách dámsky komerčný účes, pánsky komerčný účes a víťaz ceny internetu, o ktorom môžete rozhodúť práve vy hlasovaním na www.lorealcolortrophy.cz

Vôbec po prvý krát prijala pozvanie vystúpiť v rámci večera talianska ikona kaderníckeho sveta, Rossano Ferretti. Rossano je majiteľom viac než 18 salónov po celom svete od indickeho Mumbaya až po New York, hrdý držiteľ niekoľkých jedinečných ocenení. Chýbať nebudú maďarskí ambasádori L´Oréal Professionnel, ktorí  už nie sú našim kaderníkom úplne neznámi. Českú sekciu HCF (Haute Coifure Française) pod vedením umeleckej riaditeľky a členky medzinárodného tímu H3 Petry Měchurovej, nemusíme predstavovať. Ich čierno-biela show sa ponesie v duchu veľkolepých drdolov v spolupráci s módnou návrhárkou Liběnou Rochovou.

Pochopiteľne nesmie chýbať show INOA v podaní tímu Inoa špecialistov, ktorí tento nový revolučný farbiaci systém predstavovali stovkám kaderníkov od jej uvedenia na trh. INOA ako kolekcia jeseň-zima 2010 EVEOLUTION. Národný tím H3 s Renátou Márovou a Andreou Joskovou predvedie druhú časť kolekcie strihov a stylingu Sweet Rebellion. Nemôžeme zabudnúť ani na pánsku klientelu, ktorej L´Oréal Professionnel ponúka ucelený program starostlivosti a stylingu. Preto na pôde Incheby nebudú chýbať ani modeli, ktorí sa spoločne s modelkami odovzdajú do majstrovských rúk ambasadorov L´Oréal Professionnel Ľudovíta Vidu a Libora Šulu.

Večer však bude patriť hlavne finálovým tímom. Tie po dlhej ceste až do finále, niektoré z nich až na stupienok najvyšší,  budú mať čo oslavovať! Nielen pre nich bude po skončení galavečera pripravená afterparty s Dj-om Milanom Lieskovským. Vstupenky na túto akcie bude možné obdržať u obchodných zástupcov značky L’Oréal Professionnel, na telefónnom čísle: + 420 222 777 782 alebo + 421 233 336 711.

Aj za tieto účesy môžete hlasovať v dámskej a pánskej kategórii na stránke L´Oréal Color Trophy.