Taylor Swift: Country speváčka s neposednými vlasmi

Taylor Swift  sa začala v hudobnom biznise presadzovať už ako šestnásťročná, keď vydala svoj prvý album. Mladá blondínka z Pensylvánie si zamilovala ešte v puberte gitaru, spev a country a tvrdo pracovala na svojom sne živiť sa hudbou. Hru na gitaru trénovala v dvanástich až do krvi, ba dokonca o rok neskôr presvedčila rodičov, aby sa presťahovali do mekky country hudby – amerického Nashvillu. Pomohlo to – veď v roku 2009 si Taylor vybojovala titul najpredávanejšej speváčky v Spojených štátoch.

Na MTV Music Awards 2009 po tom ako získala cenu za Najlepšie ženské video, jej vytrhol mikrofón spevák Kanye West s tým, že cenu mala dostať Beyoncé. Šokovaná Taylor sa nezmohla na slovo. Raper sa jej neskôr ospravedlnil a dokonca jej po roku zložil aj pesničku ako ďalšie priznanie si svojho hlúpeho správania.

Taylor dáva prednosť dlhým vlasom, ktorá sa jej nepoddajne krútia, čo neraz využíva pri fotení, aby si udržiavala imidž dospievajúceho dievčatka. Keď sa ponáhľa, tak vlasy jednoducho skrotí copom.